Тази снимка разкри зловещо убийство, останало скрито 49 г.

Пол
Снимка: Nort News

На вид безобидна снимка на баща и неговото дете, публикувана във Фейсбук, разкри зловещо убийство на 19-годишно момченце, за което цели 49 години се смяташе, че е починало при нещастен случай.

Когато отваря профила си в социалната мрежа Питър Буут, видял снимка на втория си баща Дейвид Диърлав, в чийто колене седяло починалото му братче Пол. Малкият е загинал през октомври 1968 година, а пастрокът му твърдял, че е умрял след падане от леглото.

Тогава полицията не се усъмнила в тази версия и не разпитала подробно бащата Дейвид. Така тайната за смъртта на Пол остава скрита почти половин век.

Но когато Питър видял фотографията във Фейсбук, изведнъж се разстроил силно и помолил семейството си да свалят снимката от социалната мрежа.

В деня на трагедията той е бил на 4 години, а снимката успяла да извади един от потиснатите спомени в съзнанието му. Човешката памет е загадъчна и необятна точно като Вселената и изненадващо Питър си спомнил подробностите за убийство на по-малкото си братче.

Дейвид Диърлав
Снимка: Nort News

Питър е видял как вторият му баща въртял силно главата на малкия Пол нагоре и надолу и в един момент го ударил в камината, като раната е била смъртоносна.

Веднага щом си спомнил за зловещото убийство, Питър отишъл в полицията и им разказал всички, без да пропуска никоя от ужасяващите подробности покрай убийството на малкия Пол.

Той споделя и че Дейвид често ги е биел. Подлагал е малките деца на мъчения, а в разказите си Питър твърди, че не само го е удрял с юмруци, а е и потапял главата му във вода.

Мъжът веднага е бил заловен и срещи него са повдигнати две обвинения – за насилие над деца и за убийство. За момента той отрича вината си.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати