Ирак няма вина за 11 септември: Измамата на САЩ е разкрита

Пентагона

Атентатите в САЩ от 11-ти септември 2001 година промениха световната история. Оказва се обаче, че цялото човечество е станало жертва на измама, дело именно на правителството на Америка.

Разкритията на бивш агент от ЦРУ и бивш служител на ФБР са потресаващи. И двамата са участвали в разследването на атентата от 11-ти септември. Наскоро те обявиха, че за да свърже Ирак със случилото се, САЩ са използвали куп измами.

Главното доказателство, че именно Ирак стоят зад атентата, е водачът на похитителите, който имал свръзка в Чехословакия. По думите на бившия разследващ от ФБР обаче такава свръзка не съществува.

В последните десетилетие медиите в САЩ вече не се управляват толкова сериозно от представителите на властта. Монополът е свален и все по-често се търси истината зад тази трагична за човечеството дата. Докато в миналото големите медии подкрепяха теориите и твърденията на управляващите, от известно време насам две медии-гиганти системно и упорито започнаха да разкриват малко по малко цялата истина за събитията около 11.09.2001 г.

Марк Росини, който е бивш агент на ФБР, разкри едни от най-големите лъжи в историята на човечеството, и то в национален ефир. Мъжът представи абсолютно категорични доказателства, които затвърждават тезата, че САЩ е излъгал за атентата.

САЩ

Америка сочеше за водач на похитителите мъж на име Мохамед Атта. В онези години той е доста слаб. На кадрите, заснети по време на свръзката в Чехословакия обаче, се вижда доста по-едър мъж. Визията му на практика няма нищо общо с тази на Атта.

Бившият агент разказва за първия път, в който чул абсурдното твърдение. Той просто не могъл да повярва на материала, който се излъчвал по телевизията, и замерил телевизора си с дистанционното. Марк Росини е категоричен – на клипа мъжът не е Атта.

Това не е първото разкритие на медията. В предишни материали бе показано нагледно как Чейни и администрацията на Буш са нагласили и собственоръчно изфабрикували доказателствата, които свързват Ирак с терористичния акт.

Ню Йорк

В миналото Америка много пъти е лъгала. Една от най-големите лъжи е твърдението, че Саддам Хюсеин притежава биологични оръжия. Преди години, а и наскоро, това бе категорично опровергано от редица държавни глави.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати