Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Всяка зодия притежава дар! Виж какво ти е дал Зевс

Всяка зодия притежава дар! Виж какво ти е дал Зевс

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
12 от 12 Снимки

12. Риби. Фантазия


Те лесно се превъплъщават буквално в каквото си поискат. Рибите с лекота реализират своите идеи и най-смелите си мечти. Притежават уникалната способност да създават всевъзможни илюзии, което ги прави изключително очарователни. Добре е още от рано да научат разлика между фантазия и визуализация. В тях се преплитат творчеството и непоправимото желание за самоунищожение, така характерни за артистичните хора. Виденията им са толкова цветни, че понякога им помагат да постигат целите си. В други обаче фантазиите им водят до колапс.

Всяка зодия е специална по свой начин. Всевишният ни е дарил със специфични дарове, които ни помагат в живота.

Древногръцката легенда гласи, че Зевс лично благославял всяко новородено. В секундата на раждането той му дава дар, който съдържа определена специална сила. Тя му помага да се справя по-леко с трудностите в живота.

С времето се раждали все повече деца и Зевс не можел да нарича всеки. Така измислил зодиите. Царят на Олимп благословил всеки един от знаците. Той му давал уникален подарък, който ни прави различни.

Даровете на Зевс са благословия и проклятие в същото време. Дори да не ни се иска, трябва да приемем този дар и да живеем с него. Пренебрегнете ли го, рискувате да ядосате Всевишния.

Направите ли го, той ще ви даде ценен урок, който ще ви научи да цените както своите, така и способностите на околните. Вижте какво ви е дарил Зевс спрямо зодията си:

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати