Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Всяка зодия притежава дар! Виж какво ти е дал Зевс

Всяка зодия притежава дар! Виж какво ти е дал Зевс

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
2 от 12 Снимки

2. Телец. Сила


Вътрешната сила на Телците е неизчерпаема. Независимо кой е врагът – Телецът е толкова силен, че може да се справи с всичко и всеки. Те намират начин да постигнат всяка цел, ако наистина го искат. Силата им извира директно от сърцето и е важно да посветят живота си, за да изучат този дар. Най-голямата им сила е любовта, а знаем, че тя преодолява всички препятствия.

Всяка зодия е специална по свой начин. Всевишният ни е дарил със специфични дарове, които ни помагат в живота.

Древногръцката легенда гласи, че Зевс лично благославял всяко новородено. В секундата на раждането той му дава дар, който съдържа определена специална сила. Тя му помага да се справя по-леко с трудностите в живота.

С времето се раждали все повече деца и Зевс не можел да нарича всеки. Така измислил зодиите. Царят на Олимп благословил всеки един от знаците. Той му давал уникален подарък, който ни прави различни.

Даровете на Зевс са благословия и проклятие в същото време. Дори да не ни се иска, трябва да приемем този дар и да живеем с него. Пренебрегнете ли го, рискувате да ядосате Всевишния.

Направите ли го, той ще ви даде ценен урок, който ще ви научи да цените както своите, така и способностите на околните. Вижте какво ви е дарил Зевс спрямо зодията си:

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати