Министърът на Канада: Има извънземна федерация за наблюдение на Земята!

Извънземни

Извънземните имат тайна федерация и наблюдават Земята от хилядолетия. За прът официален представител на властта потвърди всички теории за съществуването на живот извън нашата планета.

Изказването на бившият канадски министър на отбраната Пол Хелиър е от 2005-та година, но едва днес става достояние на целия свят. Твърденията и разкритията за извънземни, които прави в него, са колкото шокиращи, толкова и логични.

Хелиър твърди, че Земята е посещавана от извънземни. Той е категоричен, че разполага със сигурни данни, че НЛО съществува, а непознатите същества от други планета ни посещават от хиляди години. Те разполагат с нещо, което наричат федерация, в която има свои правила.

Хелиър е първият министър от страните на Г-8, който категорично заявява, че НЛО са реални. Според него хората трябва да приемат, че извънземните са истина, точно както децата разбират, че дядо Коледа не е истина.

Федерацията на извънземните ни наблюдава внимателно. Космосът изобилства с живот, и то от всякакъв вид. Истината е, че хората са горди и може и да се почувстват унизени, че има цивилизации, които са по-развити от нас. Дори и да сме склонни да го приемем обаче, тази истина е пазена в дълбока тайна от нас, за сметка на чужди интереси. Всичко се пази под секрет от организация на тъмното съглашение. Тя включва членове на трите сестри: Съвета за външните работи (council on foreign relations), Билдербергите, Тристранната комисия (Trilateral Commission), международния банков картел, кралския картел, членове на различни интелектуалски организации и избрани членове от военните кръгове. Събрани заедно, те са правителството в сянка, което управлява не само САЩ, но и огромна част от западния свят.

По думите на Хелиър целта на това световно правителство, съставено от членове на Cabal - тъмното съглашение, избрани от никого и отговорни пред никого, е тотален контрол. Според г-н Рокфелер и в този момент на Земята има извънземни. Поне два вида от тях работят директно с правителството на САЩ. Лично той знае за вида Високите Бели. В Невада те живеели на територии на военно въздушните сили на US, работели в партньорство с тях и споделяли технологии.

Извънземно

Разкритията на бившият политик са шокиращи, но той е категоричен, че има и още. Той обаче не е сигурен, че е дошъл моментът, в който трябва да каже всичко, което знае. Едно обаче е сигурно – за да оцелеем и да се развием, е нужно да се сключи споразумение. То трябва да включва план за нова американска енергия и приемане на споразумение за сътрудничество между всички човешки същества.

Длъжни сме да построим един колективен свят, да се спасим от глобалното затопляне и да постигнем една устойчива и справедлива банкова реалност. Постигането на хармония е първата стъпка към една нова реалност, която ще ни позволи да сме в унисон с небесните ни съседи. Златното правило, е да заложим изцяло на духовната си страна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати