Всяка зодия крие демон в себе си! Виж какъв е твоят

Всяка зодия крие демон в себе си! Виж какъв е твоят

1 от 12 Снимки

Овен


Те се държат като първобитни животни без мярка за агресията си. Дори когато направят нещо наистина ужасно, не осъзнават стореното. Овните са много зли, като от това най-често страдат любимите и близките им. Не мислете, че някога ще ви се извинят.

Демон и Ангел - те се крият във всеки един от нас. Всяка зодия има своите вродени положителни качества, но рядко се замисляме за негативите, чиито зародиш Вселената е заложила у нас.

Доброто и злото винаги ще са в борба. В един момент надделява едното, а в следващия - другото. Да разберем кои са нашите Демони, е една крачка напред към решението на кои от тях искаме да дадем път и кои да заключим дълбоко в душата си.

Именно правото на избор и какви да бъдем спрямо околните и заобикалящия ни свят, обяснява защо двама представители на една и съща зодия са толкова различни. Може би единият се ръководи повече от своята положителна страна, докато другият залага изцяло на демоните си. За да разберете по-добре зодиите, запознайте се с техните демони, като разгледате нашата галерия.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати