Полтъргайст изкара акъла на ученици по време на урок

Духове

Какво бихте направили, ако се окаже, че вашият съсед по чин идва от отвъдното? Навярно бихте се изплашили до смърт! Точно такъв ужас са преживели и деца от училище в Сибир, станали свидетели на явления, които трудно биха могли да бъдат обяснени.

Зловещите феномени били забелязани в обикновено училище в селце от Омска област. Докато учителка преподавала урока си пред своите възпитаници, едно от децата се стоварило изненадващо на земята, а чинът му се раздвижил без видима причина напред.

Тази странна случка изплашила всички в стаята, но най-шокирано било момчето, което сякаш не можело да контролира собственото си тяло. За да му помогне да се успокои, преподавателката го освободила да се разходи в коридора, но тогава се случило поредното необяснимо явление.

Една от саксиите там се обърнала и момчето започнало да крещи, страхувайки се, че невидимо чудовище го преследва и иска да му навреди. Малко след това учителката, намираща се до дъската в класната стая, извикала момчето при нея и последвало поредното странно явление.

Дъската, която била сгъваема, започнала да се движи, без някой да я е докосвал с ръце. По-късно същото се случило и със закачалка, която за малко да нарани учениците при падането си.

Ученици

След всички тези странни случаи от ръководството на училището извикали специалисти по свръхестествени въпроси, които да проверят какво се случва в школото.

Самите експерти също видели с очите си някои от феномените. Учените обаче все още не могат да кажат дали те са причинени от дух или имат по-логично обяснения. Затова смятат да продължат с изследването на училището.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари