Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духове и Призраци»Вижте на какво се е натъквала жената, която живее с дух от 13 години

Вижте на какво се е натъквала жената, която живее с дух от 13 години

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
Вижте на какво се е натъквала жената, която живее с дух от 13 години
Снимка: esoreiter

Палав дух досажда на 57-годишна жена от Великобритания вече близо 13 години. Карън Уейкфийлд съжителства с невидим съквартирант от 2004 година и въпреки че понякога пакостите му я влудяват, твърди, че той не ѝ мисли злото.

На пръв поглед Карън Уейкфийлд изглежда като нормална жена, но всеки, който я познава добре, знае, колко необикновен е нейният живот. Вече повече от десет години в дома ѝ се случват необясними явления, които тя свързва с присъствието на палав полтъргайст. По думите на Карън именно игривият дух е причината в жилището ѝ постоянно да се движат снимки, да се отварят врати и някои електроуреди сами да се включват.

Британката споделя, че е потвърдила присъствие на дух в къщата си с помощта на специална спиритическа дъска. Свързвайки се с призрака, тя разбрала, че той се нарича Малкълм, на 57 години е и е издъхнал в средата на 19-ти век.

Въпреки че духът е невидим, Карън уверява, че няколко пъти се е натъквала на неговата материализирана форма и дори го е снимала. На изображенията /вижте ги в галерията/, които са доста неясни, той изглежда като сянка на стълби и като страховит силует на прозореца.

Често общувам с Малкълм. Когато той започне да върши пакости, обикновено разговорите ни го карат да спре. Мисля, че на него му харесва да привлича внимание и да комуникира с хора, разказва 57-годишната дама.

Тя споделя още, че духът има навика да я дърпа за дрехите, когато се придвижва от една стая в друга. Също така обича да напомня за себе си, когато Карън покани хора у дома, и включва сам електрическата кана.

Въпреки дребните прегрешения на пакостливия полтъргайст, жалостивата му съквартирантка не му се сърди. Тя вече е свикнала с присъствието му и не вярва той да ѝ направи нещо лошо. Освен това Карън е разговаряла с ловци на духове, които са ѝ казали, че вероятно призракът я преследва, защото тя му напомня на любим човек. Това е още един повод жената да смята, че Малкълм проявява по-скоро обич към нея, а не враждебност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати