Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тестове и Психология»Харесай си листа! Виж какво издават те за теб

Харесай си листа! Виж какво издават те за теб

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
5 от 5 Снимки

Листа номер 5


Вие сте любопитни, идейни и изпълнени с огромно желание да опитате възможно най-много от живота. Ненавиждате скуката и когато усетите, че започне да ви обграждат негативни хора, сте способни да си създадете свой собствен свят, който е много по-приятен от действителността.

Това, от една страна, е добре, защото ви позволява да се съхраните като непоправими оптимисти. Но от друга страна, се явява ваш недостатък, защото ви пречи да видите реалността и някои свои проблеми.

Природата е най-талантливият творец. Дърветата, цветята и пейзажите, които тя създава, са пъстри, красиви, романтични и неповторими.

Всяко едно от нейните творения е забележително, но все пак всеки от нас си има своите предпочитания и едни растения му харесват, а други – не.

Тези пристрастия издават не само нашия вкус, но и някои неподозирани черти от характера ни. Именно тях цели да разгадае нашият бърз тест с пет вида листа, който ще откриете по-горе в галерията ни.

За да го направите, не се налага да отделяте много време и да отговаряте на десетки въпроси. Достатъчно е да си харесате някое от петте изображение и след това да проверите какво издава то за вашата индивидуалност. Може би някои от вас ще са изненадани от резултатите, които ще получат!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати