Ето как да се подготвите за 2018-та, за да имате късмет

5 от 5 Снимки

5. Заобиколете се с комфорт и красота


Стихията земя ще ни поощрява през следващата година да се заобиколим с удобства и красиви предмети. Харчете парите си, за да си осигурите уют и да промените гардероба си, така че да се чувствате истински принцове и принцеси.

Предстоящата 2018 година ще покровителствана от Жълтото земно куче според източния календар и за да привлечете късмет и успех в живота си е хубаво да следвате няколко насоки.

Кучето олицетворява верността и справедливостта, но заедно с това е доста неспокойно същество, което обича игрите и забавленията. Лесно се заема с нови дейности, без да мисли за последствията.

Стихията земя, която ще ни управлява през следващата година, обаче има нужда да се придържа към установените правила, да спазва старите традиции и да живее в хармония със законите на природата.

Жълтият цвят се асоцира със слънцето и ще ни зарежда с големи количества положителна енергия. Лесно ще поддържаме позитивното си настроение и ще виждаме живота по-скоро откъм светлите му страни, отколкото откъм тъмните.

За да разберете как се съчетават трите елемента на следващата година – кучето, земята и жълтото, разгледайте нашата галерия и приложете съветите в ежедневието си, за да имате късмет и успех през цялата година.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари