Ето как да се подготвите за 2018-та, за да имате късмет

1 от 5 Снимки

1. Ще имате пари само ако сте трудолюбиви


Жълтият цвят символизира забогатяването, но понеже 2018 година ще се намира под влиянието на стихията земя, това означава, че ще се радваме на финансово благополучие единствено ако работим неуморно. Ще имаме достатъчно възможности да се заемем с приятни за нас дела, но не бива да ги изоставаме в минутата, когато станат скучни и еднообразни, защото постоянството и упоритостта ни ще бъдат щедро възнаградени.

Предстоящата 2018 година ще покровителствана от Жълтото земно куче според източния календар и за да привлечете късмет и успех в живота си е хубаво да следвате няколко насоки.

Кучето олицетворява верността и справедливостта, но заедно с това е доста неспокойно същество, което обича игрите и забавленията. Лесно се заема с нови дейности, без да мисли за последствията.

Стихията земя, която ще ни управлява през следващата година, обаче има нужда да се придържа към установените правила, да спазва старите традиции и да живее в хармония със законите на природата.

Жълтият цвят се асоцира със слънцето и ще ни зарежда с големи количества положителна енергия. Лесно ще поддържаме позитивното си настроение и ще виждаме живота по-скоро откъм светлите му страни, отколкото откъм тъмните.

За да разберете как се съчетават трите елемента на следващата година – кучето, земята и жълтото, разгледайте нашата галерия и приложете съветите в ежедневието си, за да имате късмет и успех през цялата година.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари