Откриха странни подводни пирамиди, построени от извънземните

Подводни пирамиди

Тайнствени структури бяха забелязани наскоро от уфолога Скот Уорнг. Става въпрос за образувания, разположени на морското дъно до американския щат Флорида, за които ентусиастът твърди, че са древни пирамиди.

Уорнг смята, че пирамидите се крият под водата до остров Ню Провидънс. Той достигнал до тях с мобилното приложение Google Earth. Според него въпросните обекти са много по-впечатляващи от подобни постройки, изградени на сушата, тъй като океанът ги е съхранил. Той дори допуска, че те са с по-древен произход от някой от най-известните пирамиди в света.

Уфологът има и друго интересно предположение. Той е на мнение, че пирамидите са дело на тайнствена извънземни обитатели. Със сходни теории се е обяснявал произходът и на други пирамиди, известни на човечеството. Много от учените неведнъж са казвали, че този вид постройки са енергийни центрове, направени благодарение на инопланетяни.

Уорнг споделя и още любопитни подробности около откритието си. Според него една от пирамидите напомня по структура пирамида в Гиза, а друга - Чичен Ица, за която се смята, че е изградена от маите.

Гиза

За момента обаче теориите на уфолога и съмишлениците му не могат да бъдат потвърдени. За да разберат учените нещо повече за мистериозните обекти и да направят официални изявления, първо трябва да проведат обстойни подводни изследвания. Дотогава историята на пирамидите ще остане загадка.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати