Баба Ванга: Осмият ще донесе мир на света!
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Ванга»Баба Ванга: Осмият ще донесе мир на света!

Баба Ванга: Осмият ще донесе мир на света!

Ванга

Осмият ще спаси света – това е едно от най-мистериозните пророчества на баба Ванга. Приживе пророчицата често повтаряла, че когато Той дойде на Земята, ще се възцари така жадуваният мир.

Пророчицата Ванга прави това съдбоносно предсказание пред свои близки преди повече от 50 години. Всичко започва в тиха утрин. Призори с невиждащите си очи Ванга долавя сноп светлина, който влиза в малката ѝ къщурка в Струмица. Вратата се отваря и на прага появява ездач на бял кон. Мъжът е облечен с бляскави доспехи, сякаш посипани с рибени люспи.

Конникът посочва Ванга с копието си и ѝ казва да не се бои. Той ѝ известява, че идният ден ще мине бързо, а тя ще стане първа ясновидка. Мъжът нарича, че при нея ще идват хора от всички страни, а тя ще говори с живи и мъртви.

Видението се явява на Ванга в неделя, 6 април 1941 г. – Благовещение по стар стил. Това се превръща в най-тачения от светицата празник през следващите години.

Баба Ванга

Баба Ванга прекарва живота си на пророчица в спретнатата си къща в Рупите – местност, закътана в подножието на Кожух планина. Неин посредник е сестра ѝ Любка.

Изреченото от Ванга по повод мира на планетата завършва така: Тогава ще дойде Осмият и той ще подпише окончателния мир на планетата, но това ще е началото на края!

Къщата на Ванга

След много анализи и предположения последователите на пророчицата са на мнение, че става въпрос за пришълец от друга планета, който ще обедини земляните, но и ще постави началото на края им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати