Меркурий влиза в Скорпион! Вижте как ще ви повлияе

Меркурий

От 17 октомври Меркурий ще се движи в Скорпион, с което ще съчетае силната интуиция и интензивност на чувствата с логичното мислене. При това положение на планетата ще сме по-смели и решителни в изразяването на личното си мнение.

Когато планетата на общуването се движи в Скорпион, лесно ще различаваме истината от лъжата. Темите, които ще ни интересуват, ще са свързани с тайното и окултното.

Хората, родени с Меркурий в Скорпион, са привлечени от науката, изследванията, психологията и всякакви теми, свързани с подсъзнанието и тайните. Често стават и отлични детективи.

В този период ще имаме желание да разберем случващото се в дълбочина, а не да се задоволяваме с повърхностни обяснения. В мислите си ставаме по-проницателни, но е вероятно да не изпитваме желание за споделяне на интересите си с околните.

През следващите седмици ще сме предразположени към себеанализ, но трябва да внимаваме към какво се концентрираме, защото вероятността да се обсебим от определена идея също е голяма.

Не стигайте до песимизъм и черногледство, а изучавайте личните си проблеми с нагласата за тяхната трансформация. Насочете се към себе си и помислете как вие влияете на съдбата си, вместо да обвинявате конкретен човек или някакви обстоятелства.

Скорпион

Периодът на Меркурий в Скорпион ни препоръчва да ограничим кръга около себе си, като се доверяваме само на надеждни хора.

Не е изключено и да сме по-мрачни и негативни от обикновено, като в главата си създаваме разрушителни сценарии за събития, които все още не са се случили. Възможно е и по-силно да подозираме хората около себе си в нечестна игра и да се обсебваме от конспиративни теории.

За да разберете в коя житейска сфера ще усетите нужда от дълбочина в общуването, а интересите ви ще са свързани с изследване на скритото, вижте кой от домовете ви в наталната карта се управлява от Скорпион.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати