sanovnik.bg»Статии»Мистерии»В годината на Тигъра се раждат победители

В годината на Тигъра се раждат победители

В годината на Тигъра се раждат победители

Ако до края на годината ви предстои да ставате майка, то детето ви ще се роди в годината на Тигъра. Според китайския календар тя започна на 13-ти срещу 14-ти февруари.

Децата, които ще се родят в годината на Тигъра, ще бъдат победители в живота си. Те ще са целенасочени, инициативни, няма да изменят на намеренията си, дори и да усещат, че са прави. Тези деца ще са твърдо убедени в победата си.

И в това няма нищо чудно, тъй като китайският хороскоп възприема Тигъра като властелин на зверовете. Това е най-мощният знак.

Именно заради това родителите на децата, родени под знака на Тигъра, ще видят голям зор с тяхното възпитание. Много често хлапетата ще са непокорни, затова класическите методики на възпитание почти няма да свършат работа.

Тигровите деца ще имат и доста отрицателни черти в характера си. В известна степен те ще са егоисти. Ще проявяват необоснована агресия, често ще са раздразнителни и ще проявяват нетърпимост.

Децата под знака на Тигъра често ще сменят настроенията и вкусовете си. А заедно с тях приятелите, обкръжението си и хората, на които подражава или се възхищава.

В годината на Тигъра се раждат победители

Детето-Тигър обаче още от малко ще притежава изключително развито чувство за справедливост. Ще се отзовава на помощ на слабите и нерешителните. Но ще бъде и непукист, особено що се касае до спазване на закона, на правила и постулати.

Детето, родено в годината на Тигъра, се отличава с честолюбие и се стреми да завладее света. Тези качества му позволяват да бъде уверено в своите сили и постъпки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
WildBeasts
WildBeasts
27.08.2014 20:42
А особено Огнен Тигър знаете ли какво е? Непобедим дзвер и истински късметлия!
2
0
Луфт
Луфт
25.03.2014 23:25
Най-добри! Страхотни! Невероятни!
5
0