Земни бебета се раждат от извънземни татковци

Земни бебета се раждат от извънземни татковци

Много жени на планетата са убедени, че децата, които са родили, имат за бащи извънземни, а не обикновени хора. Това твърдят западни уфолози, които от години проучват проблема.

Според изследователите тези жени са забременели от пришълци, които за кратко са ги отвлекли. По този начин хлапетата, които се появяват на бял свят, всъщност са хибриди, получени от човек и извънземно.

Земни бебета се раждат от извънземни татковци

Много често бременността на оплодени по този начин жени завършва трагично. Посред бял ден изведнъж плодът изчезва от майчината утроба и няма научно обяснение къде е изчезнал.

Това довежда бъдещите майки до истинска депресия. Такива случаи нееднократно са регистрирани от медицински работници в много страни. Досега обаче няма разумно обяснение за този феномен.

Като правило подобни случаи се премълчават, за да не всяват паника в населението. Но самите жени нямат съмнение, че изчезналото бебе е било взето от извънземния си баща.

По неофициални данни тази ужасяваща процедура се извършва в рамките на изследователска програма на извънземните, която не е ясно какво цели. Ясно е обаче, че става въпрос за някакъв гигантски експеримент.

Голямо количество от хибридните ембриони все пак остават в утробата на майките си, те ги износват и ги раждат. Децата не се различават външно, нито по вътрешното си устройство от обикновените деца.

Кожата им е нормална, частите на тялото са напълно пропорционални, нямат огромна глава и крайници с по три пръста. Единственото, което ги прави различни, е прекалено бързата им и ясна мисъл.

Те я показват още на една-две годишна възраст, а в момента, в който проговорят, ужасяват майките си с извънредно широките си познания. Майките, които имат такива деца, живеят в ужас, че един ден бащата-извънземен ще си вземе детето.

Рейтинг

5 4
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Топчо
Топчо
13.11.2013 15:34
Точиларче спри да четеш такива статии че като гледам какво пишеш в коментара си си мисля че и ти май,май олигофринясваш вече.Какви акинаки,какви пет лева?Пълни глупости,ще имат знание да дойдат до тук и то с техника която не можем и да си представим и ще измислят нас за да им работим понеже не издържали на гравитацията и налягането.Беше ми едно отпуснато ,но ти ме развесели неимоверно.Благодаря ти.
1
1
kalityy
kalityy
13.11.2011 11:16
Това просто са майки, които са изгубили детето си в утробата и са полудели. Да изгубиш бъдещото си дете е много депресиращо.
1
0
to4ilar4eto
to4ilar4eto
02.07.2011 14:32
Тука от всичките статии, ама нищо в което да повярвам не намерих. Всичко тука е написано от болни мозъци, които в амбицията да открият нещо....,
всъщнос са открили дедовия ( демек са олигофренясали и с лоясали мозъци ),
а от един олигофрен с научен чин, нама какво друго да чуеш освен фантазиите, породени от болният му мозък. Иначе да, извънземните идват да си вземат поредната порция злато, (което поне е доказано, неофициално разбира се)
и не изключвам други видове вече да са тук и да поддържат някакви взаимоотношения с Русия и Америка.
Няма как да се съглася и с теорията за отвичанията, защото има толкова голяма престъпност и толкова много осъдени на смърт или доживотен затвор, които уж починали преждевременно, могат да бъдат използвани за всички експерименти, нужни на извънземните.Р.Р. Много може да се говори по темата, но най - достоверното е, че анаките, които дошли на Земята да извличат злато, били много кекави и не издържали на земната гравитация и след хиляди години мъки и генно инженерство, се пръкнал човека. Хората в кавички си отиват, ние работим няколко хиляди години, идват и си взимат ресурса без труд! Сега просто пак е дошъл момента.
Но за мен няма нищо страшно, най-много да откраднем, каквито сме гении българите, чертежите за така желания пространствен двигател. А, само едно нещо ме узадачава в това. Защо са ни създали, а не са използвали техника. Тука е време за размисъл. За мен просто не са толкова напреднали, но са открили преди нас пространствения двигател.

1
1
лина
лина
29.06.2011 17:27
Дали е истина?
1
0
цвети
цвети
29.03.2011 23:54
Депресиращо е.
0
0
Д
Д
13.10.2010 08:58
Колко луди има на тоя свят, боже.
1
0