Меркурий се движи във Везни! Прочетете съветите за този период

Меркурий

От 22 септември до 10 октомври Меркурий, който покровителства комуникацията, ще се намира в територията на Везни. Заради този транзит общуването ще е по-леко и дипломатично.

Когато Меркурий се движи в зодията, за която търсенето на баланс е приоритет, по-лесно ще правим компромиси с желанията си, а в начина си на мислене ще сме по-склонни да виждаме различни гледни точки.

Хората, родени с това положение на Меркурий, лесно общуват с околните и стават отлични посредници. Успяват да тушират напрежението и да изградят мост между различията.

В период на Меркурий във Везни е препоръчително да събираме различни мнения, преди да вземем категорично решения. Изчакайте, но не отлагайте прекалено, защото с колебанието си може да изпуснете много възможности.

Ако сте изправени пред някакъв избор, независимо дали става дума за избор на нов дом, на работа или на половинка, съставете списък с всички За и Против, но накрая вземете ясна позиция.

Дайте си и някакъв конкретен срок, в който трябва да вземете категорично решение, а не превръщайте съставянето на списък в прекалено дълъг процес, защото накрая може да се окаже, че вариантите, около които сте се двоумили, вече са си отишли.

Тъй като Везните отговарят за красотата в астрологията, когато планетата на общуването се движи на тяхна територия, ще се изразяваме по-красиво. По отношение на разговорите е важно да подбираме само теми, по които има разбиране.

Периодът на Меркурий във Везни не поощрява конфликтите, а ни съветва да търсим хармония в комуникацията с другите.

Зодия Везни

Желанието за четене, придобиване на нови знания и кратки пътувания ще е голямо, но тъй като Везните са сред по-мързеливите знаци, е вероятно да се отказваме от тези планове, щом се наложи да проявим малко повече усилия.

За да разберете в коя сфера трябва да търсите хармония при общуването с другите, да правите компромиси с мнението си и да посредничите, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Везни.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 1
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати