Членовете на това руско семейство са най-зловещите канибали, за които сте чели

Членовете на това руско семейство са най-зловещите канибали, за които сте чели

Членовете на това руско семейство са най-зловещите канибали, за които сте чели
Снимка: NtvRu

Кой би помислил, че измисленият Ханибал Лектър не е чак такова чудовище, каквито са истинските канибали? Със своите зловещи престъпления руско семейство от Краснодарски разбиха въображението на всеки разумен човек.

Двойката канибали са арестувани наскоро от властите в Русия, като са обвинени за над 30 убийства. Те не само дебнели убивали жертвите си, а и ги разпарчетосвали, за да ги изядат.

За момента са разпознати само 7 от убитите, чийто останки се пазели в хладилника на ужасяващите канибали. Те сами показали бурканите, след като били притиснати от полицията.

Въпреки че признават само за 7 убийства, разследващите вярват, че те са отговорни за много повече, като посочват, чe в района са изчезнали 30 души без следа.

Първият им случай на убийство и изяждане на жертвата е през 1999 година, когато отвличат жена и разчленяват тялото ѝ.

Едва през септември тази година подозренията падат върху тях. Мъжът е разпитан първи и накрая полицията успява да изтръгне самопризнания, като канибалът дори ги отвежда към кофа с останките на наскоро убита от него жена.

В хода на разследването са иззети и мобилните телефони на двамата канибали, а откритите кадри в тях погнусили дори и най-опитните следователи. На снимките заповедният позирал с различни части на тялото на убита и нарязана жена.

Първоначално той отричал убийството и заявил, че случайно намерил тялото и си направил няколко снимки с него, но в последствие доказателствата срещу него започнали да се трупат.

Следствието срещу семейството все още не е приключило, а полицията казва, че колкото повече ги разследва, толкова по-ужасяващи подробности разбира за тях.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати