Какво е най-важното за теб, разбери от този тест!
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тестове и Психология»Какво е най-важното за теб, разбери от този тест!

Какво е най-важното за теб, разбери от този тест!

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60870
Тест с череп
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Знаете ли кой е най-големият ви житейски приоритет? Ако се колебаете в отговора, направете си теста с рисунката на Чарлз Алън Гилбър. Тя е създадена през 1892 година, а днес е смятана за една от най-добрите илюзии на всички времена.

Нужен е само един поглед и според това дали първо виждате жената пред огледалото или черепа може да разберете повече за себе си. Доверете се само на интуицията си, като не поглеждате скришом отговорите.

На картината са изобразени две фигури – жена пред огледало и череп. Разчитайки на асоциативното ви мислене, според психологията тестът с тази картина може да покаже кое е най-важно за вас.

Череп

Ако първо забележите черепа, вашият най-голям приоритет е духовното израстване. Трудностите не ви плашат и макар че черепът се свързва със смъртта, вие не се плашите от нея. Теми, свързани с невидимото и окултното, силно ви вълнуват, но когато се налага, може да сте здраво стъпили на земята. Човек с независим и силен дух сте, което ви прави отличен лидер.

Жената пред огледалото

Хората, които първо виждат жената пред огледалото, са естети и с усет към изкуството. Творчеството е техният най-голям приоритет и може се превърнат в безпощадни педанти, когато създават нещо красиво или го купуват. Вманиачават се по детайлите, но тази прецизност понякога разклаща самочувствието им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
beuty
beuty
01.10.2017 23:22
Уникално.....абсолютно точен
2
0