Полтъргайст тормози мъж от Ню Йорк

Полтъргайст тормози мъж от Ню Йорк

Мъж от Ню Йорк на име Адам се оплаква, че е тероризиран от полтъргайст. В дома на американеца непрекъснато се случват необясними неща, които могат да изплашат до смърт всеки един от нас или поне да го убедят в съществуването на свръхестествени сили.

Адам, който живее с две котки, често е наблюдавал домашните си любимци да се държат налудничаво. По думите му те непрекъснато се закачат и борят с невидим враг или са неспокойни без видима причина. Също така периодично се случва да стоят загледани в някаква посока, въпреки че пространството там е напълно празно.

Това обаче не е най-шокиращото в случая. Дори и да предположим, че животните просто се забавляват и да не отдадем поведението им на присъствие на полтъргайст в жилището, има много други необикновени явления, които сочат точно обратното.

Адам казва, че предметите в дома му често се местят, без да съществува логично обяснение за това. Отварят се врати, шкафове, кутии. Чуват се странни звуци и той все е с усещането, че някой го наблюдава.

Най-ужасяващи обаче се оказали заплашителните обаждания, които мъжът получавал. Първоначално той си помислил, че е някаква безвкусна шега и решил да се разправи с човека, който го притеснява. Но когато се опитвал да набере номера, от който те постъпвали, винаги се оказвало, че такъв номер просто не съществува.

Адам смята, че той е жертва на полтъргайст, който нарича Дейвид. В момента той споделя своите преживявания в социалните мрежи и провокира противоречиви коментари.

Някои интернет потребители искрено съжаляват мъжа и се страхуват за неговата сигурност, а други са скептично настроени към разказите му и смятат, че той просто се забавлява или търси внимание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати