Хоя Бачу - Бермудския триъгълник на Трансилвания

Хоя Бачу
Снимка: YouTube

Хоя Бачу е гора, която се намира в Румъния. Тя често се наричаБермудският триъгълник на Трансилвания и от нея ще ви настръхнат косите.

Паранормалните явления не могат да бъдат отречени от науката. Това, което се случва в мистериозната гора Хоя Бачу, е доказателството, че съществуват сили, които са напълно непознати на човечеството.

Историите и легендите за Хоя Бачу вледеняват кръвта. Малцина са се връщали живи от гората. Щастието да оживее има 5-годишно момиченце, което се губи в Хоя Бачу. 5 години по-късно тя излиза сама от гората, със същите дрехи и без спомен какво се е случило в последните 60 месеца. Детето изглежда така, сякаш за него не е минал и ден.

Мнозина не са се връщали от Хоя Бачу. Местността е кръстена на стар овчар, който заедно със своите 200 овце потъва в дебрите на гората и никога повече не се появява. От него и животите няма и следа. След този случай мястото започва да се нарича Бермудския триъгълник на Трансилвания.

Гората се намира в непосредствена близост до румънския град Клуж Напока, в региона, известен с граф Дракула. Всички знаят, че в Хоя Бачу се разхождат духове, случват се паранормални явления и растат странни по форма и размери дървета. Освен това от време на време се появяват и извънземни. Между листата изникват странни образи, светят необясними светлини и се чуват женски писъци. Малцината, успели да излязат живи от гората, разказват, че през цялото време усещали, че някой ги наблюдава.

Летящите обекти не са рядко срещани в Хоя Бачу. През 1960 година биологът Александър Сифт заснема летящ обект с формата на диск. Само 8 години по-късно военен техник също наблюдава и снима странна светлина в небето над гората.

Хоя Бачу
Снимка: Consiliero

Легендите и разказите за гората Хоя Бачу не са поредната измислица. Те са описани от редица световни медии и се приемат за истина. Една от най-фрапиращите истории, приета за чиста монета, е убийството на румънски селяни в гората. Те са покосени от мистериозна енергия, а духовете им са останали в капан в гората.

Хоя Бачу е в челните места за едни от най-странните места в света. Месните хора не разбират стремежа на търсачите на силни усещания да открият гората. Попитани за пътя към Хоя Бачу, те го показват със страх и ужас в очите.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати