Призрачен пешеходец изкара акъла на шофьор

Призрак

На зловещ пешеходец се натъкна мъж, шофирал по безлюдно трасе в Румъния. Докато управлявал автомобила си в късните часове на нощта, той внезапно видял пред себе си човешка фигура, облечена в нещо като бяла нощница да пресича пътя. Само можем да си представим ужаса, който го е обзел след подобна неочаквана среща.

Шофьорът на автомобила разказва за ужасяващата случка в социалните мрежи, като споделя и кадри от момента. По думите му той се предвижвал по шосе в пуста местност, когато буквално за части от секундата пред него изскочил тайнствен човек в дълга, светла дреха и прекосил пътя.

Въпреки че повечето хора биха се спрели или изплашили от приближаващия автомобил, мистериозната личност изобщо не си дала вид да забелязва возилото и най-неустрашимо продължила по пътя си.

Всъщност най-изплашен от цялата ситуация се оказал шофьорът на колата, който след всички градски легенди за призрачни стопаджии в бели одежди не знаел на кой свят се намира и в какво да вярва вече. Затова и споделил преживяването си в интернет, надявайки се да намери обяснение за него.

Не че не са ми се случвали всякакви изненади на пътя, но подобен сюрприз никога досега не съм преживявал. Не знам на прословутата Жена в бяло ли попаднах или на друг призрак. Или пък някой си направи много безвкусна шега с мен. Във всеки случай кой нормален човек се скита през нощта по пътищата по боси крака и нощница. А и кой би останал толкова равнодушен към кола, която може всеки момент да го сгази! Най-малкото всеки би се обърнал да види приближаващото го превозно средство. Но създанието, което изскочи пред мен, сякаш изобщо не беше от тази реалност и не осъзнаваше каква опасност представлява за него колата. За мен случилото се е пълна мистерия, споделя шофьорът в интернет, надявайки се някой да му помогне да стигне до рационално обяснение на станалото.

Разбира се, коментарите на останалите интернет потребители не закъсняват. Едни са убедени, че изплашеният мъж наистина е имал редкия шанс да срещне дух.

Други пък са на мнение, че пред него е изскочил сънен турист, който е излязъл от палатката си, за да потърси отдалечено място, на което да облекчи нуждите си.

Втората теория обаче не звучи особено убедително, защото в този непрегледен мрак едва ли някой би се отдалечил от подслона си чак толкова, за да извърши подобни дейности. Вероятно случилото е поредната странна история, която ще остане неразгадана.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати