Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духове и Призраци»Британец засне призраци, докато си играят в парка?

Британец засне призраци, докато си играят в парка?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252

Духове на деца са заснети, докато си играят в парк, или поне така предполага мъж от Великобритания, направил любопитна снимка преди седем години.

Изображението е заснето в навечерието на прословутия празник Хелоуин в красивa градина. Въпреки това по онова време неговият автор не му обърнал голямо внимание.

Едва когато наскоро разглеждал снимките от този ден, забелязал, че сред дърветата има два светли, но безплътни образа, които напомнят на малчугани, играещи си на поляна. Втрещен от откритието си, фотографът побързал да го сподели в социалните мрежи, за да намери логично обяснение на феномена.

Снимката е направена в края на месец октомври 2010 година, когато с майка ми излязохме на разходка, за да се порадваме на есенния ден, както и да изпробвам новата си камера. В даден момент се озовахме в близкия парк, където ни се откри красива гледка. Реших да направя няколко снимки и да запечатам този необикновен момент. Но дори и след като по-късно разгледахме фотографиите у дома, не забелязахме нищо особено. И ето сега, седем години по-късно, виждам странни светли фигури на една от тях, напомнящи призрачни деца. Не вярвам напълно в духове, но не знам на какво може да се дължи тази необикновена светлина, пише мъжът като коментар към снимката и изтъква, че тя е напълно автентична.

Разбира се, веднага се намериха потребители, които опитаха да дадат логично обяснение за подозрителните фигури. Някои видяха в тях падащи листа, а други – птици. Трети пък предположиха, че феноменът се дължи на игра на светлината.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати