Мъж със странни светещи очи се появи на фотография

Светещи очи
Снимка: esoreiter

Загадъчна снимка се появи в интернет пространството и породи трескави дискусии сред любителите на призрачни истории. Изображението представя част от стара сграда, но и лицето на тайнствен мъж с необикновени очи.

Мистериозната фотография е споделена в социалните мрежи от потребител, който твърди, че автор на кадъра е негов добър приятел.

Няма много подробности за фотоса, но става ясно, че снимката е направена през нощта в щата Пенсилвания. Тя е запечатала част от фасадата на стара болница и едва забележимия образ на странен мъж с брада.

Любопитно е, че господинът носи черна шапка тип цилиндър – аксесоар, който не е особено актуален в днешно време. Не шапката обаче е най-шокиращото нещо в случая.

Най-голямо вълнение сред интернет потребителите предизвикаха чудатите очи на странния мъж, които светят силно и приличат на полумесеци.

Както сами се досещате, в Мрежата веднага се появиха предположения, че фотографът е успял да заснеме духа на човек, който е живял наоколо в миналото. Кой обаче е той и защо продължава да броди наоколо, не е ясно.

Разбира се, някои хора се опитаха да открият и разумно обяснение на феномена, предполагайки, че светлите петна се дължат на кръглите очила, които мъжът носи.

Но пък колко души в наше време носят подобни диоптрични очила? ... Очевидно снимката предизвика прекалено много въпроси, на които все още никой не може да даде категорични отговори.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати