sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Ужас! Извънземни вкаменяват руски войници

Ужас! Извънземни вкаменяват руски войници

Извънземни

Руски войници са били вкаменени след атака на извънземни. Това се твърди в поредния разсекретен доклад на ЦРУ. Според него руски войници, които успели да свалят НЛО, са били вкаменени от оцелелите извънземни. Докладите са разсекретени и свободно достъпни на сайта на ЦРУ. Твърденията са плашещи, но напълно сериозни и определено ни карат да се замислим.

В документа се разказва как руските войници свалили неидентифициран летящ обект. От разбилия се в земята летателен апарат излезли оцелелите извънземни. Те се противопоставили на военните, в резултат на което човешките войници били вкаменени.

Разсекретеният комплект документи разказва за фаталната за 23 руски войници случка. Те са убити от едва пет същества, оцелели след свалянето на летателния им апарат.

Днес материалите около случая са свободно достъпни в сайта на ЦРУ, но в реалност представляват дословен превод на случай от украинската преса от 1991-та година. Тогава местен вестник подробно описва случката.

Репортажът на вестника е съставен въз основа на досие на КГБ от 250 страници. В него има изображения и свидетелски показания. Твърди се, че НЛО-то се появява по време на обучение на военна единица в Сибир. За свалянето му е използване ракета. В доклада се казва, че след като обектът е свален, от него слизат пет хуманоида с големи глави и черни очи.

Съществата не слизат директно от кораба. В доклада е описано, че те се появяват сякаш от нищото, в масивна топка от светлина. В един момент тя избухва и превръща 23 руски войници в камък. Вярва се, че двама от тях все пак са оцелели в атаката.

Според доклада на КГБ останките от вкаменените войници веднага са скрити в тайна изследователска институция близо до Москва. Учените предполагат, че източника на енергията е все още неизвестен.

Извънземни

Насочен към хуманоидите, той мигновено е променил структурата на организма на войниците, превръщайки ги в субстанция, чиято молекулярна структура не е по-различна от тази на варовика.

Докладът на ЦРУ завършва с обобщението, че ако досието на КГБ и статията в унгарския вестник са истина, имаме проблем. Плашещите подробности около извънземните и мощните оръжия и технологии обаче не спират дотук.

Една от най-големите мистерии е защо ЦРУ са запазили превод на репортажа на украинския вестник в доклада. Има индикации, че той е бил първоизточник на КГБ досиетата, а не както се твърди – че журналистите са съставили статията си на база на свръхсекретната информация.

Мистерията се заплита от човек на име Филип Шнайдер. Той е работил като инженер по взривовете по договор с правителството на САЩ и е имал високо ниво на достъп до секретна информация.

По думите му подобен скучай е имало, но през 1979 г. Тогава той работел по изграждането на тайна подземна база в Ню Мексико. Тогава в жестока битка между човеци и извънземни 60 от войниците загинали. Безброй подземни извънземни пък се борили с всички сили за живота си.

Дори самият термин подземни извънземни днес не може да намери своето логично обяснение. Притеснителното е, че разказите за реално случилите се подобни инциденти зачестяват, което за пореден път доказва предимството на извънземните пред нас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати