Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Научете житейската си мисия според вашето животно закрилник

Научете житейската си мисия според вашето животно закрилник

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k731
2 от 4 Снимки
Научете житейската си мисия според вашето животно закрилник
Снимка: Pinterest

Родените през втората седмица, от 8 до 14 число


Родените през този период са покровителствани от коня. Те са страстни натури с огромна нужда от постижения. Няма нужда да ги мотивирате, защото всяко ново начало е достатъчен стимул, за да влеят цялата си енергия в проекта. Задачата им в този живот обаче е да се научат на баланс между интуиция и логика. Те не бива да се управляват само от силните си емоции и спонтанни желания, а да се опитват да вникнат в една ситуация чрез факти и обяснения.

Сигурно сте чували, че всеки човек има агнел хранител, който следи дали изпълняваме житейската си мисия. В някои окултни практики свързват този ангел хранител с животни, от което трябва да се учим.

За да разберете кое е вашето животно закрилник, разгледайте нашата галерия. В зависимост от седмицата, през която сте родени, може да разберете какъв урок трябва да усвоите до края на живота си.

Всяка душа се ражда с определени знания от предишните си животни, но има и опит, от който не бива да бяга. Тук сме да научим нещо, което преди не сме знаели, а не да се опираме на едни и същи качества.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати