Научете житейската си мисия според вашето животно закрилник

Научете житейската си мисия според вашето животно закрилник

1 от 4 Снимки

Родените през първата седмица, от 1 до 7 число


Хората, родени през този период, са закриляни от мечка. При тях мисълта е много бурна, но енергията е ниска, заради което се определят от останалите като доста мързеливи. Тяхната душа се учи на сила и увереност. Трябва да поемат ръководни роли и да не се страхуват от приключенията. Мисията им е да поведат хората около себе си, но в същото време да са достатъчно заземени, за да не се влияят от стресовите ситуации.

Сигурно сте чували, че всеки човек има агнел хранител, който следи дали изпълняваме житейската си мисия. В някои окултни практики свързват този ангел хранител с животни, от което трябва да се учим.

За да разберете кое е вашето животно закрилник, разгледайте нашата галерия. В зависимост от седмицата, през която сте родени, може да разберете какъв урок трябва да усвоите до края на живота си.

Всяка душа се ражда с определени знания от предишните си животни, но има и опит, от който не бива да бяга. Тук сме да научим нещо, което преди не сме знаели, а не да се опираме на едни и същи качества.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати