Вижте какво разкрива пръстенът ви за вас

1 от 6 Снимки

1. Пръстен на палеца


Хората, които носят пръстените си на този пръст, са темпераментни, самоуверени и артистични. Те имат свое мнение по всички въпроси и не се страхуват да го изразят. Доста емоционални са и когато имат нужда да изразят чувствата си, никой не може да ги спре. Това е и причината понякога да се превръщат в големи скандалджии, дори и да не търсят непременно кавга.

Пръстените са сред украшенията, които мъжете и жените носят по себе си от незапомнени времена. Те са почитани високо от различните култури и са считани за амулети, носещи власт, късмет, любов и дори някои магически сили.

Неслучайно с тези украшения са обвързани много вярвания и суеверия. За притежателите на пръстени от злато например се е считало, че ги очаква слава и богатство. За железните пръстени пък се е считало, че вдъхват храброст, но пък правят собствениците си и по-агресивни.

В съвременния свят хората продължават да носят пръстени, но като че ли гледат на тях повече като на накити и дори не си дават сметка колко много издават тези украшения за своя притежател.

Според мистиците именно от това къде носим своя пръстен, може да се разбере много за нашата личност. Вижте в галерията ни какво казва за вас вашият пръстен според това на кой пръст сте решили да го поставите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати