Китайското племе дропа дошло от Космоса

Китайското племе дропа дошло от Космоса

През 1974 година английски експедиция посетила планината Бян Кар Ул в Централен Китай. В закътано селце, разположено в планинско дере, учените открили странно племе. Хората в него били високи само около 1 метър.

Хората от племето разказали, че предците им са от планета, която обикаля около звездата Сириус. Техният кораб катастрофирал при кацане на Земята, а екипажът не могъл да се върне обратно.

Потомците на пришълците се приспособили към живот на нашата планета. Но техниката им била неизползваема, а научните достижения забравени с времето. Останали само легендите за идването на предците им от космическите простори.

По-късно в селото пристигнала друга експедиция, този път китайска. В планините били открити пещери със стенописи. Върху фон на Слънцето и Луната имало изображения на човешки фигури със странно издължени глави, както и многобройни погребения.

В херметически капсули от полиран камък били положени скелети с дължина малко повече от метър, с големи удължени и стеснени към челюстите черепи, с плоски гръдни кошове и дълги ръце.

В краката на всеки скелет имало каменни дискове с диаметър 30 сантиметра, подобни на стари грамофонни плочи. В центъра си всеки диск е с отвор, пише вестник "Зодиак и Мистерии".

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
da da
da da
05.07.2013 12:54
То в китай всички са високи около метър, не сте убедителни.
2
0