Избери си камък и виж какво ще ти разкрие той

2 от 6 Снимки
Избери си камък и виж какво ще ти разкрие той
Снимка: karinacollins

2. Зелен малахит


Ако сте усетили привличане към този камък, то вероятно се намирате в нов етап от живота си. Възможно е да се преустановили болезнено партньорство или просто да сте научили житейски уроци по друг начин. Без значение как сте достигнали до определени истини, важното е, че сега се движите в правилната посока, загърбили сте лошите мигове, израснали сте и сте готови да се наслаждавате на истинските неща.

Скъпоценните камъни са високо ценени от дамите заради своята красота. Мистиците пък ги величаят, смятайки, че те притежават магически свойства. Така например се твърди, че планинският кристал пази от лоша енергия, магии и енергийни вампири.

Аметистът скрепява любовта между съпрузите, дарява с хармония и разбирателство, предпазва от изневяра. Арагонитът пък привлича късмет, здраве, приятелство, любов и щастие и е един от най-предпочитаните камъни.

Според психолозите камъните, които ни обграждат, имат и други неподозирани свойства – те разкриват преживяванията ни и части от характера ни, за които не сме се замисляли. Какво имаме предвид? Изберете един от кристалите на картинката и проверете в нашата галерия!

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати