Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Силата на Природата»Дърветата с вълшебни сили

Дърветата с вълшебни сили

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
2 от 5 Снимки

2. Ясен


Ясенът е дърво с безценни свойства. Смята се, че той може да ни накара да се преборим с лоши навици и зависимости. Препоръчва се много на хора, които не могат да се преборят с тютюнопушене, алкохолизъм и различни обсесии. Той калява волята и ни кара да сме по-уверени в себе си. Според някои твърдение престоят в близост до това дърво може да засили интуицията и да отключи гадателски способности.

Дърветата са верни приятели на човека, откакто свят светува. С короната си те ни осигуряват дебела сянка в горещите дни, но не само в това се изчерпват техните незаменими качества.

Още древните ни предци са знаели, че тези мощни растения могат да ни защитят от зли сили, да ни помогнат да се справим с душевни терзания, за излекуват тежки заболявания и да ни насочат към най-правилно решение, когато се намираме на кръстопът.

Затова те често са се разхождали в сред тях и им доверявали тайните си. Днес съвременните хора продължават да търсят усамотение сред природата, но сякаш единствено за да избягат от шума и стреса на големия град.

Трябва да знаем обаче, че дърветата, съставящи красивите гледки, които ни зареждащ с положителни емоции, са много повече от предмети. Според някои възрастни знахари те имат вълшебни свойства, които не бива да се подценяват. Вижте в галерията ни кои могат да са вашите най-ценни помощници в живота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати