Британец сънува бъдещето

Британец сънува бъдещето

Всяка вечер преди да си легне, британецът Крис Робинсън поставя на нощното си шкафче бележник. В който всяка сутрин, след събуждане, старателно записва поредния си пророчески сън.

Месец преди трагедията на 11 септември 2001 година в Ню Йорк, когато бяха взривени кулите-близнаци, Крис видял в съня си трагедията. Отчетливо зърнал как самолетът, отвлечен от терористите, се врязва в Световния търговски център.

Крис разказал видението си на психиатъра проф. Гари Шварц от Университета в Аризона, който започнал да изследва необикновената му дарба. Още веднага Робинсън предупредил властите, но никой не приел сериозно предупреждението му, пише руският сайт Vedanews.

Крис имал видения и за още катастрофални за човечеството събития - за терористичния акт в Лондонското метро, за самолетната катастрофа над Локърби, за аварията в Чернобил и други.

"Преди всяко трагично събитие към нас от бъдещето нахлува емоционала вълна и мозъкът я улавя", казва Крис за паранормалните си способности.

За свои пророчески сънища разказват и други хора. Събитията на 11 септември видяла и жена шест месеца преди да се случат. Тя описала подробно съновидението си, в което имало бягащи хора, облаци дим и прах от рушащи се сгради.

Освен това тя чула и глас, който й казал, че трагедията ще се случи след 200 дни. Получило се разминаване само от 8 дни.

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати