Призраци изправиха косите на известна певица

Можда Джамалзада
Снимка: JDMC

Страховити привидения блуждаят около младата певица Можда Джамалзада, както и около нейните близки. Семейството, което се е преместило от Афганистан в Канада, вече от години си има работа с необясними сили. Някои от плашещите истории разказва и самата изпълнителка.

Една от последните ѝ призрачни случки датира от съвсем скоро. Тя станала, докато 31-годишната звезда се снимала в звукозаписно студио във Ванкувър. На пръв поглед видеото изглежда като съвсем нормален запис на музикант, но в действителност не е така.

При по-внимателно вглеждане на кадрите се забелязва странна фигура, изглеждаща като мистериозен жена с дълга коса. Появата ѝ там е необяснима за Можда, която е сигурна, че в този ден сред хората в студиото не е имало подобна личност.

Това обаче не е първият път, в който певицата намира нещо призрачно във въпросното студио. Тя признава, че и по-рано ѝ се е случвало да долавя леден дъх, докато репетира в същата зала.

Струваше ми се, че има някой зад мен, но когато и да се обърнех назад, не виждах никого, споделя певицата.

Тя разказва, че темата за духовете е много актуална в нейното семейство, тъй като и майка е попадала на привидения. Подобна съдба са имали и много други хора от Кабул, където всъщност е родена Можда.

По нейните думи, когато тя и близките ѝ са се върнали в Афганистан, са чули ужасяващи призрачни истории от свои познати, на които им се е налагало по време на военни действия да се крият в изоставени здания. Именно там те попадали на създания от отвъдното, които все още търсели покой.

Призраците ме плашат, но тая надежда, че срещите ни с тях са случайни и се надявам, че не преследват мен и близките ми, заявява певицата пред западни медии.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати