Меркурий преминава в Дева! Ето как ще се промени общуването ни

Меркурий

От 6 до 22 септември Меркурий ще се движи в територията на Дева, с което ще даде по-земен вид на комуникацията, идеите, начина на мислене, възприемането на нова информация и знания.

През този период е препоръчително да сме по-решителни при дейности като подписване на нови договори, започване на нова работа или правенето на големи покупки, тъй като критичният поглед на Девата ще ни предпази от заблуди и измами.

Перфекционизмът по отношение на работата ни ще се засили през следващите няколко седмици. С лекота ще откриваме малките пропуски и ще сме мотивирани да се стараем, докато делата ни не са възможно най-перфектни.

В начина си на мислене ще сме по-практични. За новата информация и знания ще се търси конкретно приложение, а от вложените усилия ще се очакват конкретни резултати.

Здравият разум и способностите за добро планиране ще ни помагат при детайлното анализиране на събитията и организиране на идеите ни, така че от тях да има някаква полза с материален характер.

Но взирането в малките детайли от една страна, помага за подобряването на работния процес, но от друга – засилва тревожността, понеже непрекъснато ще виждаме всеки пропуск, който ни спъва.

По тази причина безпокойството и нервността ще се засилят, а тъй като планетата на мисълта е в Дева, тези емоции ще се отразяват на ментално ниво. Хората може да ви изглеждат по-умислени, угрижени и обезпокоени.

Зодия Дева

Меркурий в Дева ни концентрира към решаването на проблеми от различен характер. Ще се чувстваме по-уверени само ако разберем всяка подробност от темата, която ни интересува.

Когато Меркурий е в Дева, нуждата от информация е голяма, като непрекъснато ще се стараем да държим случващото се под око и да планираме всеки възможен развой на събитията.

За да разберете в коя сфера може да получите разумна информация и къде трябва да проверявате информацията, както и да следвате логиката, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Дева.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати