Есенните дарове с магически свойства

4 от 4 Снимки

4. Шипки


Шипката е известна като Царицата на билките заради множеството си полезни ефекти върху човешкия организъм. Шипките в дома, както и чаят от тези червени плодчета, възраждат позатихналата страст в една двойка и гарантират вярност. Нашите предци са смятали, че те са източник на здраве, младост и красота.

С настъпването на есента природата отново се преобразява. Голяма част от плодовете узряват, а листата на някои дървета се изпъстрят и започват да капят, превръщайки земята в разноцветен, енигматичен килим, който не може да се сравни с нито едно произведение на човешкия труд.

Освен подходящ момент за омагьосващи снимки със златен нюанс, есента e идеално време за зареждащи разходки сред природата със семейството. Докато се наслаждавате на разтухата си в гората обаче, можете да се заемете и с още едно полезно занимание.

Според любителите на окултните практики именно сега са много подходящи седмици за събиране на есенни дарове, които ще ни предпазят от магии, зли сили и донесат здраве и благополучие. Можете да видите кои са тези горски скъпоценности в галерията ни.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари