Любовни гадания у дома
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Любовни гадания у дома

Любовни гадания у дома

1 от 4 Снимки

1. Гадаене с листчета


Това гадаене е подходящо за тези от вас, които имат двама или повече почитатели, и не могат да изберат само един между тях. За да го изпълните, трябва да дочакате момента преди лягане вечер. Напишете името на всеки един от претендентите ви върху отделно листче, след което сгънете хартийките и ги поставете под възглавницата. Преспете една вечер и когато станете на сутринта, изберете си едно от листчетата. Името, което е написано вътре, ще бъде на човека, най-подходящ за ваш партньор.

Любовта е една от темите, които вълнува всеки човек на тази земя. И това е напълно разбираемо - все пак намирането на подходяща половинка стои в основата на нашия живот. Но докато едни имат успехи на любовния фронт и бързо са намерили сродна душа, за други нещата не стоят точно така.

Много личности препускат от връзка във връзка, но така и не остават удовлетворени от това, което може да им предложи противоположния пол.

Трети са се опарили от предателство на любим човек и в момента ги е страх отново да подарят сърцето си на някого. Четвърти пък, колкото и да се опитват да привлекат нечие внимание, така и не успяват.

Ако и вие сред хората, които страдат от любовни несполуки, не бързайте да се отчайвате. Със сигурност бъдещето ви е приготвило изненади, а за да ги научите предварително, е достатъчно да си послужите с някое от следващите любовни гадания, които ще откриете в галерията ни. Те са простички за изпълнение и всеки от нас може да ги направи сам у дома.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати