Климатолог: Всички ще умрем след три години

Климатични промени

На човечеството му остават само три години спокоен живот, а на някои държави – дори по-малко. След това има голяма вероятност всички да умрем.

Планове за кариера или нов автомобил – това е нещо, за което трябва да забравим. По думите на климатолога Рето Кнути трябва да използваме следващите три години, за да намерим начин да оцелеем или поне - да покажем на близките колко ги обичаме преди неизбежната масова смърт.

Кнути е един от най-популярните швейцарски климатолози. Той е професор по физика на климата на Земята в Института по атмосферни и климатически науки в Цюрих. Ученият е придобил световна слава с изследванията си, свързани с климатичните модели. През 2016-та година участва в работата на Международната група водещи климатолози в света. Заедно с други изтъкнати климатолози той изготвя засекретен доклад за наближаващата климатична катастрофа. По думите им тя започва в началото на 2017-та година. За съжаление докладът е засекретен и скрит от световната общественост, и то не по вина на климатолозите.

Процесите, които вече са започнали, ще засегнат всички хора на планетата независимо от социалния статус. Истината за хаоса и ужаса, който започва, е скрит съзнателно от управляващата вихрушка.

Човечеството е на прага на световен катаклизъм, който вече е започнал и няма как да бъде спрян. Кнути споделя, че в доклада той и колегите му са предвидили събития, които до момента са се сбъднали на 80%. Той е убеден, че ако проектът им не бе засекретен, правителствата на държавите, където загиват хора и днес, щяха да вземат превантивни мерки. За доказателство Кунти представя компютърна разпечатка с дата е 24 декември 2016 г. За юни месец той и колегите му предвидили:

Земетресения

Уругвай – наводнение - случило се;

ЮАР — наводнение - случило се, десетки загинали;

Турция — аномалии: дъждове и градушки - не се случи;

Китай — аномалии: дъждове и наводнения - случило се, над 5000 души пострадали;

Таджикистан — аномалии: проливни дъждове и градушки - случило се;

Нова Зеландия — аномалии: дъждове и наводнения - не се случи;

Земята

Бангладеш — аномалии: проливни дъждове - случило се, 145 жертви;

Америка — аномалии: дъждове, торнадо, смерчове, бури, урагани, наводнения, сняг, градушки - случили са се само някои от събитията;

Русия — аномалии: дъждове, заледявания, смерчове, торнадо, бури, урагани, наводнения, сняг, градушки - всичко се е случило.

Настоящата прогноза на Кнути е черна. За страни като Швеция остават още три години спокоен живот, докато Америка, Китай, Индия и Русия не разполагат дори с това ограничено време. Климатологът съветва да посветим оставащото време преди масовите катаклизми на семейството си и намирането на начин за оцеляване. Съхраняването на собствения живот и този на близките трябва да се превърне в мисия номер едно, макар и да нямаме голям шанс срещу природата.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати