Знаците, с които вашият ангел-хранител ви предупреждава за опасности
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Езотерика»Знаците, с които вашият ангел-хранител ви предупреждава за опасности

Знаците, с които вашият ангел-хранител ви предупреждава за опасности

1 от 5 Снимки

1. Често изпускате и чупите предмети


Не отдавайте това явление само на своята непохватност! Истината е, че вероятно вашият ангел-пазител се опитва да ви предупреди за нещо важно. Някой ваш приятел или родственик има спешна нужда от вашата помощ, но по някаква причина не ви разкрива слабостта си. Трябва бързо да разберете кой е този човек и да го подкрепите.

Казват, че всеки от нас си има ангел-хранител, който не само го предпазва от злополуки и лош късмет, но дори му праща определени сигнали, с които иска да го предупреди за възможни опасности и да му даде важни житейски съвети.

Така например изцапването на ръцете ви с мастило според мистиците е едно типично ангелско послание. Чрез него вашият специален закрилник иска да ви намекне, че ще имате някои трудности в работата си и сега не е моментът да водите важни преговори със своя началник.

Като друго ангелско съобщение се разглежда и появата на четири или повече еднакви числа в един ден. Смята се, че при това положение в съответния ден не бива да се поемат рисковани действия и най-вече такива, които ще оставят своя отпечатък и пред останалата част от вашия живот. Подобни моменти не са подходящи за необмислени бракове, опасни инвестиции, необезопасени интимни контакти.

Вижте в галерията ни кои са останалите ангелски сигнали, които можете да получите в своето ежедневие и се отнесете по-сериозно към тях следващия път. Възможно е появата на някой от тях да е случайност, но е напълно вероятно вашият пазител наистина да ви говори, било то и без думи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати