Прочетете как да се подготвите за ретроградния Меркурий

Меркурий

От 13 август до 5 септември Меркурий отново ще е ретрограден, което ще донесе много негативи, но и позитиви, стига да знаете къде да концентрирате енергията си.

Планетата на комуникацията ще се движи в обратен ход между знаците Дева и Лъв и налага определени правила, които, ако не спазваме, ни очакват сериозни главоболия.

Периодът се определя като ретрограден, защото oт земна позиция на небосвода изглежда, че все едно Меркурий се движи наобратно, но това е само визуална измама.

В следващите три седмици не е препоръчително да стартирате нови проекти, защото само ще се омотаете в задължения и реално няма да успеете с приключването на нито един от тях.

Вместо това се фокусирайте върху вече започнатото и се опитайте да впрегнете усилия, за да разработите старите си цели. Ако срещате спънки, помислете дали не бъркате някъде и преподредете плановете си, без да продължавате по стария начин на живот.

Желателно е и да не се подписват договори, в това число и граждански брак, защото те ще са нетрайни. Избягвайте да купувате техника, понеже не след дълго ще ви отвори допълнителни разходи.

Бъдете изключително внимателни с техниката и не оставяйте телефона си, където ви падне, защото може да го изгубите. При работа с компютър се уверявайте, че сте запаметили файловете си, за да не изчезнат.

Зодия Дева

Избягвайте търговските сделки в този период, защото когато Меркурий е ретрограден, нищо не е такова, каквото изглежда, и след време може да се окаже, че са ви измамили.

Предварително проверявайте всеки детайл, ако ви предстои пътуване, за да не срещнете неприятни изненади.

Тъй като Меркурий в астрологията е планетата, отговаряща за начина, по който общуваме, когато се движи на обратен ход, е възможно да възникнат различни недоразумения в резултат на неправилно разбрани думи.

До 5 септември не започвайте нова работа, не се местете в ново жилище и не се записвайте на нови курсове, защото след това ще съжалявате.

Освен на забраните, ретроградният Меркурий е една от най-творческите фази в годината. Това е време на почивка, а не на активна работа, когато трябва да се фокусираме върху себе си.

Затворете се за новото и рискованото и бъдете по-предпазливи при новите запознанства. Мислете догматично, като използвате стари и проверени от времето източници на информация, и общувайте по-малко.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари