Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Лилит и влиянието ѝ върху твоята зодия

Лилит и влиянието ѝ върху твоята зодия

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
12 от 12 Снимки

Лилит в Риби


Той е по-скоро самотник, защото се явява като най-положителен персонаж във Черната Луна. Липсата на градивен контакт с околните го тласка към зависимости, като наркомании, алкохолизъм, тежки психически отклонения и шизофрения. В крайна сметка всичко приключва със самоубийство. Хората с Лилит в Риби са лабилни и обсебват околните, които са приели за близки, без те реално да са такива. Самите те са обсебени от фаталистични възгледи за живота.

Черната Луна, по-известна като Лилит, влияе върху характера на човека. Тя определя какви ще са неговите най-тъмни страни.

Черната Луна е проекция на най-отдалечената от центъра на земята точка на орбитата на Луната на еклиптиката – Апогей. В астрологията се приема, че това е нейната тъмна страна, която отразява окултното влияние върху човека.

Астролозите и до днес спорят за значението на Лилит върху зодиакалните знаци. Едни са на мнение, че управлява сексуалната енергия. Други ѝ отдават кармичните уроци, които всеки от нас трябва да научи в този живот, а трети я възприемат като отговаряща за пороците ни. Ако можем обаче да обобщим - Лилит означава предимно проблеми.

При всяка зодия Черната Луна се проявява различно. В коя зодия е вашият Лилит, се изчислява по сложна схема. Тя дава възможности, които всеки сам решава дали да приеме най-вече спрямо своите лични нравствени норми.

Ако успее да канализира енергията си, роденият за мошеник може да стане актьор. Мракът е заложен във вас и само ние можем да решим дали да го приемем и превърнем в нещо добро, или да му се отдадем. Ето какво носи Лилит, попаднал във всяка една зодия /виж галерията/.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати