Послушайте Хирон - показва несъвършенствата ни според зодията

Уран

Първата стъпка към съвършенството, е да осъзнаем своите несъвършенства. За да се изправите пред тях, е нужно да разберете къде попада Хирон в рождената ви графика. Изчислението се прави от специалист-астролог.

Хирон е един от многото астероиди в Слънчевата система. Наред с деветте основни планети астероидите също играят роля в нашата астрологична картина. Разположеният между Сатурн и Уран астероид отговаря за дълбоко вкоренените във всеки от нас слабости и несигурности.

Тази част от рождената ви графика ще ви разкаже всичко за вашата несигурност. Хорон в зодията ви ще ви покаже как и къде в живота ще се колебаете и накъде ще залитате от време на време.

Когато Хирон е в даден знак, характерните черти на този знак може да не се проявяват лесно при вас. Причината е несигурността, породена от астероида. Рождената графика няма как да бъде променена и е добре да не се бунтувате срещу нещата, които ви предоставя. Веднъж разбрали какво ви очаква, ще може да се изправите много по-уверени пред проблемите.

Сатурн

Несигурностите, които Хирон разкрива, могат да се решат, но трябва да сте упорити. Някои астролози говорят за разположението му като за раната на Хирон, която трябва да се излекува. Решението на астрологичните въпроси винаги е в самите нас и е нужно само да го потърсим.

Разположението на Хирон няма да ви покаже слабост, която околните виждат във вас. То показва източника на собственото ви съмнение. Когато успеете да го идентифицирате, в рамките на вашите правомощия и сили е да работите по тази специфична трудност. Направете нужното, за да преборите тревогите, които Хирон буди у вас.

Зодии

Повечето хора се обръщат към Хирон, когато осъзнаят, че несигурността им идва от самите тях. След като го разберете, идва време да съставите графиката си. Това ще ви позволи да излекувате своята астрологична рана.

В момента, от 2011 до 2019 г., Хирон е в Риби. Това е време, в което традиционното лице на религията се променя и светът обръща лице към мистичните практики. Направете го и вие и изчислете къде попада Хирон във вашата рождена графика.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари