Меркурий преминава в Лъв! Ето за какво да се подготвите

Меркурий

От 31 август до 10 септември Меркурий ще се движи в територията на зодия Лъв, което ще промени начина, по който контактуваме един с друг, и методите, с които търсим нова информация.

В астрологията най-близката планета до Слънцето се разглежда като символ на комуникациите, търговията, начина на мислене, общуването, информацията и интелекта.

Лъвът е най-царственият и горд знак в хороскопа, което означава, че докато планетата на комуникациите се намира на негова територия, ще ни се иска да заблестим с мнението и позициите си.

По-упорито ще се борим за идеите си, а стремежът да разгърнем най-доброто от характера си, ще е в пиковия си момент през този период. Всяка идея ще има нотка на индивидуалност и изключителност.

Сега е най-подходящото време да се посветите на любимото си хоби или пък да сте по-често сред децата и семейството си. Това ще ви зареди с положителна енергия и оптимизъм.

Лъвът е знакът, отговарящ за забавленията и удоволствията, които може да получим от живота, и по тази причина мисълта ни непрекъснато ще лети към някои купон или културно събитие, което непременно трябва да посетим.

Зодия Лъв

Тъй като Лъвът е знак, свързващ се игрите, ако искаме да научим нещо ново, игровите подходи ще са най-добри за целта, а похвалите и поощренията ще са отличен стимул.

Въпреки че мнението в следващите седмици ще е по-скоро субективно, възможно е да се стига до разгорещени спорове, тъй като всеки е убеден в своята правота и отказва да отстъпи.

В обясняването на гледната си точка ще реагираме по-драматично от обикновено, което може да дразни някои, а други – да забавлява.

Творческите идеи ще са в своя апогей сега и ако се заминавате с изкуство, сега е най-доброят период да реализирате всяко свое хрумване на практика.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари