Разберете как ще ви се отрази преминаването на Венера в Близнаци

Венера в Близнаци

От 09 юни до 02 юли 2019 г. Венера ще се намира в територията на Близнаци, което ще промени възприятията ни за романтичните връзки, естетиката, хармонията и финансовите въпроси.

Малко повече от 3 седмици, в периода на Венера в Близнаци запознанствата ще стават лесно и спонтанно. По-непринудено от обикновено ще може да завързваме нови контакти, а тъй като Близнакът е интелектуален знак, привличането ще става въз основа на умствения капацитет.

Хората, които искат да градят сериозни взаимоотношения, трудно ще осъществят желанията си в този период, тъй като повече успехи ще имат флиртовете и повърхностните взаимоотношения.

Възможно е да се запознаете с подходящи хора по време на пътуване или на учебен семинар. Потенциални места за нови романтични срещи са още училищата, библиотеките и културните мероприятия.

Какво да очакваме, докато Венера е в Близнаци

Ще печелите вниманието на противоположния пол с острия си ум, а дългите разговори ще са ясен знак, че отсрещния човек ви харесва. С повече оптимизъм и чувство за хумор никой няма да може да ви устои.

Акцентирайте върху ръцете си, за да сте още по-привлекателни – направете си красив маникюр, сложете си гривни и пръстени.

Периодът на Венера в Близнаци ще донесе повече разнообразие, веселби и възможности да увеличим знанията си. Но заедно с това е възможно да бъдем по-капризни и непостоянни.

Венера в Близнаци

През следващите седмици по-лесно от обикновено ще се печелят пари, но и също толкова ще се харчат. Възможно е да пилеем средства за книги или пътувания, а и времето не е удачно за инвестиции.

Тъй като Венера е планета, отговаряща за естетиката и красотата, докато се движи в зодия Близнаци са възможно повече експерименти с външния вид. Не се стеснявайте да комбинирате различни цветове и независимо какво обличате, не забравяйте бижутата.

За да разберете в коя сфера интелектът ви ще се оцени от противоположния, както и в каква сфера знанията и чувството ви за хумор ще ви правят атрактивни, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Близнаци.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати