Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Ако не ви върви в любовта, тези астрологични практики ще помогнат

Ако не ви върви в любовта, тези астрологични практики ще помогнат

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
2 от 8 Снимки

2. Ритуал на втория лунен ден


Вторият лунен ден също е наситен с положителна енергия, като тогава може да откриете човек, с когото си пасвате идеално. Нужно е да се огледате в хората около себе си, защото човекът на вашите мечти може да се намира около вас. Но бъдете внимателни с действията си, защото всичко, започнато през този ден, дълго ще има влияние върху вас.

Ако смятате, че ви липсва късмет по отношение на любовта и романтичните връзки, може да използвате астрологията за помощ. Синхронизирайки се с влиянието на планетите, имате по-големи шансове за успех.

Използвайки астрологията, човек може да научи повече за начините, по които протича една енергия, а ако съумее да се синхронизира с вибрациите около себе си, ще може да осъществи желанията си много по-лесно.

Тъй като е най-близо до нас, най-силно въздействие ни оказва Луната. В астрологията се смята, че тя представя емоционалния свят на човек, в това число и способността му да обича.

Затова има няколко практики, свързани с Луната, които, ако използваме, ще се адаптираме към създалите се условия и ще съумеем да привлечем любовта.

Разгледайте галерията ни и вижте какви са ритуалите, които трябва да практикувате в определени дни от лунния календар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати