Ако не ви върви в любовта, тези астрологични практики ще помогнат

1 от 8 Снимки

1. Ритуал по Новолуние


Новолунието, или първият лунен ден се определя като най-мистичния ден в месеца, когато дори невъзможното може да се случи. Не бива да предприемате нищо конкретно, а само да мечтаете на воля. Запишете желанията си на лист хартия и визуализирайте как се изпълняват. Само това е необходимо и скоро ще ги видите в действителността.

Ако смятате, че ви липсва късмет по отношение на любовта и романтичните връзки, може да използвате астрологията за помощ. Синхронизирайки се с влиянието на планетите, имате по-големи шансове за успех.

Използвайки астрологията, човек може да научи повече за начините, по които протича една енергия, а ако съумее да се синхронизира с вибрациите около себе си, ще може да осъществи желанията си много по-лесно.

Тъй като е най-близо до нас, най-силно въздействие ни оказва Луната. В астрологията се смята, че тя представя емоционалния свят на човек, в това число и способността му да обича.

Затова има няколко практики, свързани с Луната, които, ако използваме, ще се адаптираме към създалите се условия и ще съумеем да привлечем любовта.

Разгледайте галерията ни и вижте какви са ритуалите, които трябва да практикувате в определени дни от лунния календар.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати