Топ 6 начина да пречистите аурата си

6 от 6 Снимки

6. Творчество


Креативността е в своя пик, когато създаваме нещо с ръцете си. Една такава висока творческа енергия стимулира потока на вътрешната енергия и помага да оставим в миналото енергийните блокажи.

Морският бриз е способен да изчисти aypaтa ви. Дори да се стремите да се пазите от лошите емоции и енергия, няма как да останете незасегнати от околната среда и негативизма, който се прокрадва в нея. Един от най-лесните начини да изчистите аурата, е повече от приятен и включва задължително посещение на морския бряг.

Какво по-хубаво от това да знаете, че ходенето на море лекува както тялото, така и духа ви. Когато сте в хармония със себе си, няма как да не се радвате на добро здраве и благоденствие.

Човек трябва да се грижи както за личната си хигиена, така и за чистотата отвътре. Не се ли прочиствате, рискувате енергийната система да става все по-мръсна и черна. Натрупването на нечистотиите привлича още повече негативна енергия и по-ниски вибрации. Те вредят на здравето и благополучието и с времето попадате в един порочен кръг. Ако обаче почистите аурата си, скоро отново ще може да се радвате на лекотата в отношенията и вътрешна хармония.

Приоритет в живота на човек трябва да е както миенето на зъбите и къпането, така и грижата за духовната хигиена. Методите за пречистване са най-разнообразни. Някои са по-леки и могат да се сравнят със смяната на дрехите. Други са по-дълбоки - като ексфолирането със скраб например или пък детоксикираща спа процедура.

А в галерията горе може да разберете кои са най-леките и приятни методи да прочистите замърсената аура.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати