Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Фън-Шуй»Вълшебни предмети, които трябва да има във всеки дом

Вълшебни предмети, които трябва да има във всеки дом

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
2 от 7 Снимки

2. Красив тефтер


Сигурно си мислите, че след като в днешно време можем да си водим бележки на нашите електронни устройства, нямаме нужда от тетрадки и химикали. Според мистиците обаче, за да се осъществят нашите най-съкровени желания, те трябва да бъдат изписани на истински лист. И в тази връзка те препоръчват винаги да имаме красив тефтер до нощното си шкафче, който да ни служи като дневник.

Ако се интересувате от езотерика и окултни практики, то навярно вече сте чели, че е добре в дома ви да има по-малко предмети, тъй като те, не само събират прах, но и са носители на специфична енергия, която понякога може да не ви действа особено положително.

Сред вещите, които не бива да допускате в дома си, са малките фигурки на орли или щъркели, които биха могли да привлекат лоша поличба на обитателите на дома. Същото се отнася и за рогата на животни, плакатите с риби, фигурките на слон с провесен хобот.

Несполуки може да ви донесе също така съхраняването на подаръци, които не ви допадат, или стари обувки. Неблагоприятно е въздействието, което имат и счупените или повредени вещи. Ето защо, ако имате някои от тези предмет в жилището си, е желателно да се отървете от тях.

Същевременно обаче според екстрасенсите има магически предмети, които зареждат дома с положителна енергия, правят живота ни по-лек и успешен и ни даряват с красота и харизма. Вижте някои от тях в галерията по-горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати