Имате ли ангелска линия на ръката си? Вижте какво означава

Ангелска линия

Огледайте добре лявата и дясната си ръка и ако откриете ангелската линия, чувствайте се истински късметлия, защото тази линия показва, че сте предпазени от нещастия, независимо през какви трудности преминавате.

Още от Древността хората са вярвали, че бъдещето ни е изписано върху линиите на ръцете ни. Върху лявата ръка се изписва предишният ни живот, а върху дясната ръка – нашето настояще и бъдеще.

В хиромантията обаче се тълкува значението и на двете ръце, като ангелската линия се смята за много добър знак.

Ангелската линия показва, че сте защитени от висшите сили. Тази линия трябва да се намира в близост до линията на живота и ако я имате, означава, че сте предпазени от всякакви житейски обрати.

Малцина са хората, които могат да я открият на ръката си, но пък тези, които я имат, са истински късметлии, защото ще се предпазени от всякакви нещастия.

Ангелската линия се нарича и втора линия на живота. И не защото е близо до нея, а защото означава спасение, защита и силна подкрепа.

Ангел хранител

Тя е успоредна с линията на живота и ако дължината им е еднаква, това означава, че през целия си живот ще бъдете закрилян от ангел пазител. Понякога тя е по-къса и тогава само в определен период от живота си ще имате подкрепа от висшите сили.

Разкъсванията и плетениците по линията на живота показват различни бедствия, болести и бедност, но ако имате ангелска линия до линията на живота, ще преодолеете всички тези трудности.

Ако ангелската линия е разположена само на дясната ви ръка, това показва, че имате подкрепа заради добри дела, които сте направили в настоящето или бъдещето, а ако е на лявата ръка – подкрепата е заради страдания, които сте преживели в миналото.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати