Избери си метла, която да яхнеш, и разбери що за вещица си

10 от 10 Снимки

10. Вещицата-пътешественик


Вие сте вещица, която не може да стои дълго на едно и също място. Дори да ви завържат за стол, с мисълта си ще летите към някоя далечна дестинация. Обожавате пътешествията и мечтата ви в да изследвате места, които малко хора са посещавали. Вашият най-голям талант е авантюризмът, благодарение на който трупате опит, полезен и за хората около вас.

Тайно или явно всяка жена се привлича от окултното и дори да не си го признава, цял живот ще си мечтае да контролира живота на хората около себе си с различни магически ритуали.

По тази причина във всяка жена спи по една вещица, която не само иска да забърква чудотворни смеси, а и скрито злобее, когато неприятел се провали, и завижда на успелите.

Каква вещица се крие във вас, може да разберете от теста с метли. Изберете една от метлите на картинката и проверете коя е втората ви, по-зла личност, която малцина познават.

Според метлата, с която бихте летели нагоре-надолу, може да откриете и своят най-голям талант. Огледайте добре картинката и изберете най-любимата си метла, за да разберете дали плашите хората или ги мотивирате.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати