sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Малко момченце си има дух за приятелче?

Малко момченце си има дух за приятелче?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9332
Бебе
Снимка: Mercury Press
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Семейство от Великобритания откри неканен гост в дома си. Наблюдавайки невръстния си син с камера, младите родителите Дийн и Лаура с ужас установили, че момченцето им не е само в стаята си.

Шокиращата случка станала неотдавна, когато малкият Себастиян стоял в детското си креватче, а майка му и татко му го наглеждали от другата стая през монитор. Внезапно на екрана родителите забелязали кръжащо белезникаво петно, което обикаляло около спящото им синче.

При вида на феномена, Дийн се изплашил и хукнал към спалнята на мъника, за да провери какво става с детето му. Лаура пък останала в стаята и продължила да наблюдава петното през монитора.

Когато изплашеният баща нахлул при детето си, той така и не видял нищо съмнително. Мъничето му продължавало да си спи кротко, както досега, а от неканения гост нямало и следа.

Когато Дийн влезе в стаята, петното изведнъж се разми и сякаш изчезна в креватчето. Просто вече го нямаше, въпреки това той отказа да остави сина ни сам, защото всичко това беше много странно.

Дийн упорито се опитваше да намери логична причина за случващото се, защото е скептичен към историите за паранормални явления, но така и не успя. Единственото ми обяснение е, че в стаята на сина ми има дух, който му прави компания, казва Лаура.

След мистериозната случка притесненият баща дежури всяка вечер до монитора, за да наблюдава сина си. Той иска да разбере дали петното ще се появи отново, както и да намери логично обяснение за него. Засега обаче няма напредък в изследването си.

Призрак
Снимка: Mercury Press

Иначе самата Лаура има съвсем друго отношение към случая. Тя вярва в съществуването на свръхестествен създания и твърди, че това не е първият път, в който е регистрирала присъствие на дух в дома си.

Младата жена признава, че и друг път е чувала необясними звуци в жилището си и е ставала свидетел на необичайни явления. Въпреки това за момента тя не иска да напусне този дом и приема с усмивка възможността ѝ малкият ѝ син да си има дух за приятелче.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати